Bonusy pro vásdárkové balení apod. ZDARMA

Osobní přístupke každému zákazníkovi

Doprava ZDARMA nad 600 Kčplatí pouze pro Českou republiku

Garance záruky2 roky na výrobek, 14 dní na vrácení peněz

Infolinka +420 737 290 660volejte od 9:00 do 15:30 hod

Novinky
28.03.2019
Nové zboží z USA na skladě.
Dobrý den, právě jsme naskladnily nové zboží od firmy Spikes USA. Náramky, náušnice řetízky a také piercing do pupíku. Léto se blíží a, tak se připr... číst celé
05.05.2011
Šperky s Gravírování
Zde vám nabízíme prostor pro vaše vlastní nápady. Vytvořte si šperk zcela podle svých představ! Bude dělat radost nejen vám, ale také vašim blízkým. D... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Šperky Morellato

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas Jaroslavu Nešlehovi, se sídlem Karla Rezka 248, Kladno, 27309, IČ 41953975, zapsán u živnostenckého rejstříku.Živnostenckého rejstříku v Kladně Číslo jednací: 429/92/ž/m. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Půvab a originalita, to vše se skrývá ve stříbrných špercích!
Půvab a originalita, to vše se skrývá ve stříbrných špercích!
Rádi nosíte šperky, které vynikají svou jednoduchostí a zároveň působí luxusním dojmem? Pak právě jsou nejvhodnější volbou stříbrné šperky, které vás ... číst celé
Zippo – zapalovače, které mají styl
Zippo – zapalovače, které mají styl
Nedokážete si představit život bez cigaret? Pokud jste takovýto vášnivý kuřák, tak jistě znáte situace, kdy vás trápí zapálení své oblíbené cigarety n... číst celé
Moderní muž ocení tři věci. Jednoduchost, praktičnost a ekonomičnost. Všechny tyto vlastnosti se snoubí jedině ve špercích z oceli.
Moderní muž ocení tři věci. Jednoduchost, praktičnost a ekonomičnost. Všechny tyto vlastnosti se snoubí jedině ve špercích z oceli.
Rádi nakupujete nejrůznější šperky? Lámete si ale hlavu s jejich cenou? Už nemusíte! Kromě drahých šperků ze zlata existují krásné a kvalitní šperky z... číst celé
Ke každé ženě patří šperky. Ke šperkům patří šperkovnice a truhličky.
Ke každé ženě patří šperky. Ke šperkům patří šperkovnice a truhličky.
Každá žena vlastní nějaký šperk. Je jedno, jestli jde o bižuterii nebo kvalitní šperk ze zlata. V dnešní době, kdy jsou šperky dostupné, ženy mají vět... číst celé

Bonusy pro vásdárkové balení apod. ZDARMA

Osobní přístupke každému zákazníkovi

Doprava ZDARMA nad 600 Kčplatí pouze pro Českou republiku

Garance záruky2 roky na výrobek, 14 dní na vrácení peněz

Infolinka +420 737 290 660volejte od 9:00 do 15:30 hod

U nás platíte bezpečně

Ověřený obchod
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu OK-Šperky
Buďte v kontaktu
Infolinka OK-šperky.cz
Infolinka OK-šperky.cz
(Po-Pá 9:00-15:30)
2014-2019 © OK-šperky.cz - Všechna práva vyhrazena. Design od OndrejDvorak.com
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.