🔔Doprava pro zásilky nad 1500 Kč Zdarma na Balíkovnu 🔔
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu

Řetízky na nohu

https://www.ok-sperky.cz/Retizky-z-chirurgicke-oceli-c2_15_2.htm

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas Jaroslavu Nešlehovi, se sídlem Karla Rezka 248, Kladno, 27309, IČ 41953975, zapsaná u živnostenckého rejstříku.Živnostenckého rejstříku v Kladně Číslo jednací: 429/92/ž/m. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Vonné svíčky s náhrdelníky Harry Potter ve sběratelském hrníčku
Vonné svíčky s náhrdelníky Harry Potter ve sběratelském hrníčku
Stále čekáte až vám přijde dopis z Bradavic a stanete se součástí světa kouzel? Sójové vonné svíčky Harry Potter s náhrdelníkem jsou originálním dárke... číst celé
Jak vybrat šperk k Vánocům?
30.11.2022 Rady
Jak vybrat šperk k Vánocům?
Vybrat perfektní vánoční dárek je každoroční oříšek, kterému se zkrátka nevyhnete. Obdarujte vaše blízké šperky, které nikdy nevyjdou z módy. Darovat ... číst celé
Dětské hodinky
18.10.2022 Hodinky
Dětské hodinky
Dětské hodinky jsou perfektním dárkem pro dívky i chlapce, když nastupují do první třídy, k narozeninám či jen pro radost. Jednou z nejkrásnějších vla... číst celé
Smuteční šperky na popel zesnulého
Smuteční šperky na popel zesnulého
Ztráta milované osoby je to nejtěžší, co nás může potkat. Neexistuje žádný špatný ani dobrý způsob, jak během této doby truchlit a uctít odchod milova... číst celé
🍀Nepropásněte novinky a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit.

2014-2020 © OK-šperky.cz - Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz