Bonusy pro vásdárkové balení apod. ZDARMA

Osobní přístupke každému zákazníkovi

Doprava ZDARMA nad 600 Kčplatí pouze pro Českou republiku

Garance záruky2 roky na výrobek, 14 dní na vrácení peněz

Infolinka +420 737 290 660volejte od 9:00 do 15:30 hod

Novinky
13.06.2019
Nové šperky s říčními perlami
Gaura Pearls byla založena v roce 2007 jako malá rodinná firma vyrábějící přírodní perlové a stříbrné šperky.Výsledkem její cílené práce je úspěšná ... číst celé
28.03.2019
Nové zboží z USA na skladě.
Dobrý den, právě jsme naskladnili nové zboží od firmy Spikes USA. Náramky, náušnice řetízky a také piercing do pupíku. Léto se blíží a, tak se připr... číst celé
05.05.2011
Šperky s Gravírováním
Zde vám nabízíme prostor pro vaše vlastní nápady. Vytvořte si šperk zcela podle svých představ! Bude dělat radost nejen vám, ale také vašim blízkým. D... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas Jaroslavu Nešlehovi, se sídlem Karla Rezka 248, Kladno, 27309, IČ 41953975, zapsaná u živnostenckého rejstříku.Živnostenckého rejstříku v Kladně Číslo jednací: 429/92/ž/m. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Kožené náramky s chirurgickou ocelí
Kožené náramky s chirurgickou ocelí
Velmi luxusní náramky a jedinečné na českém trhu. číst celé
Pánské náramky z chirurgické oceli
Pánské náramky z chirurgické oceli
Šperky z chirurgické oceli jsou rozšířené díky svým četným výhodám. V oblibě je mají ženy i muži. Jaký šperk vybrat pro muže? Určitě si vyberete z šir... číst celé
4 výhody nošení ocelových šperků
01.07.2019 Zajímavosti
4 výhody nošení ocelových šperků
Šperky vždy doplňují outfit a dokážou ho vyzdvihnout na mnohem vyšší úroveň než bez nich. Zlaté, stříbrné i ty s drahokamy ale nevlastníte po tuctech.... číst celé
Piercingové šperky
13.06.2019 Piercing
Piercingové šperky
Při aplikacích piercingu se používají různé druhy šperků. Jednotlivé šperky je možné získat v různých tloušťkách, délkách a materiálech. Ty nejčastěji... číst celé

Bonusy pro vásdárkové balení apod. ZDARMA

Osobní přístupke každému zákazníkovi

Doprava ZDARMA nad 600 Kčplatí pouze pro Českou republiku

Garance záruky2 roky na výrobek, 14 dní na vrácení peněz

Infolinka +420 737 290 660volejte od 9:00 do 15:30 hod

2014-2019 © OK-šperky.cz - Všechna práva vyhrazena. Design od OndrejDvorak.com
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.