🍀🔔 🔔⚡POZOR!!🍀Doprava od 2000 Kč ZDARMA A NEBO JEN 59 Kč!!⚡ 🔔 🔔🍀
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes

Řetízky na nohu

https://www.ok-sperky.cz/Retizky-z-chirurgicke-oceli-c2_15_2.htm

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas Jaroslavu Nešlehovi, se sídlem Karla Rezka 248, Kladno, 27309, IČ 41953975, zapsaná u živnostenckého rejstříku.Živnostenckého rejstříku v Kladně Číslo jednací: 429/92/ž/m. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu neasleha.j@ok-sperky.cz. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Smuteční šperky na popel zesnulého
Smuteční šperky na popel zesnulého
Ztráta milované osoby je to nejtěžší, co nás může potkat. Neexistuje žádný špatný ani dobrý způsob, jak během této doby truchlit a uctít odchod milova... číst celé
Dětské zlaté náušnice
27.05.2022 Výrobci
Dětské zlaté náušnice
Již od útlého věku nosí holčičky šperky, které slouží jako krásný doplněk. Zlaté náušnice Cutie Jewellery jsou vhodné už pro miminka od dvou měsíců. D... číst celé
Cutie Jewerlly šperky pro děti
17.09.2021 Výrobci
Cutie Jewerlly šperky pro děti
Chtěli byste, aby se Vaše malé holčičky cítily jako opravdové princezny? Pokud ano, tak je značka Cutie Diamonds stvořena přímo pro Vás. Jak už slovo ... číst celé
Kouzelné andělské zvonky
Kouzelné andělské zvonky
Engelsrufer dobyl srdce milovníků šperků.Naši strážní andělé, jsou krásně propracované stříbrné rolničky s jemnými zvuky zvonků, které nám navodí poci... číst celé
🍀Nepropásněte novinky a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit.

2014-2020 © OK-šperky.cz - Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz